top of page
P1690321.jpg

Starinski doživljaj!

Humska klet je obiteljska klet otvorena 2008. godine s namjerom da Vam se prikaže zagorska tradicija u smislu prehrane i odmora u mirnom okruženju daleko od gradske buke. U početku je sam objekt zamišljen kao kuća za odmor, no tokom vremena zbog velike zainteresiranosti sadašnjih gostiju otvorena je klet izrađena u rustikalnom stilu po uzoru na starinske zagorske kuće koji će Vas barem na trenutak vratiti u prošla, po mnogima bolja vremena.

Prostor za razne prigode!

Zadovoljstvo nam je predstaviti naše dvije sale u koje možemo ugostiti 110 gostiju (70 +40) te terase za otprilike 20-tak ljudi. Također smo ponosni na našu kuhinju opremljenu sa modernim uređajima za pripremu jela kako bi Vam mogli ponuditi najbolju hranu koju ste ikad okusili. Izrazito nam je drago što Vam možemo ponuditi starinska zagorska jela poput pečenih/kuhanih štruklji, domaće zagorske purice i race s mlincima, domaćeg odojka te ostalih jela specifičnih za naše podneblje. Ponosni smo i naš malen, ali unikatan vinski podrum u kojem čuvamo vina od najboljih zagorskih vinara kao što su Vinarija Zdolc, Petrač, Bodren, Vinski Vrh i mnogi drugi.

99d5df9a-f843-4e67-af9b-7100c90724f2.JPG
P1680690.jpg

BIJELA VINA BUTELJE 0,75 lit.

gras1.gif
sav1.gif
pino1.gif
bolfan-libertin-rajnski-rizling-kontinen
MUSKAT ZUTI.png

Zdolc graševina  vrhunsko                

Zdolc sauvignon vrhunsko                 

Zdolc pinot sivi      

Bolfan rajnski rizling   

Bolfan muškat žuti          

CRVENA VINA BUTELJE 0,75 lit.

PREDIKATNA VINA

bolfan-libertin-pinot-crni-kontinentalna

Bolfan pinot crni

     

petrac-karizma.png

Petrač "Karizma"

    

bodren-rajnski-rizling-2009-predikatno-l

Bodren rajnski rizling izborna berba prosušenih bobica 0,25 lit.

 

bodren-rajnski-rizling-2009-predikatno-l

Bodren chardonnay izborna berba prosušenih bobica 0,25 lit.

Radost za najmlađe!

Sigurni smo da je jako malo ljudi imalo priliku pomilovati srne ili jelene pa nam je izrazito drago što se na brežuljicma poviše restorana već godinama pasu svima, a osobito djeci, drage životinje. Roditelji mogu bezbrižno uživati u jelu i zabavi, dok se njihova djeca igraju u bogatom zabavnom parku daleko od ceste, a pored omiljenih životinja.

P1680894.jpg
bottom of page